Живковић Младен распоред

од 27.03.2023 до 02.04.2023

Иди на тренутно

Понедјељак

07.45 1. 08.30
08.35 2. 09.20
09.25 3. 10.10

3b

Социологија
2023-01-30 - 106
10.30 4. 11.15

IIIa

Социологија
2023-01-30 - 106
11.20 5. 12.05
12.10 6. 12.55

IIIb

2023-01-30 - 106

Уторак

07.45 1. 08.30

3a

Социологија
2023-01-31 - 130
08.35 2. 09.20

III1

Социологија
2023-01-31 - 130

Сриједа

07.45 1. 08.30

III1

Социологија
2023-02-01 - 104
08.35 2. 09.20
09.25 3. 10.10
10.30 4. 11.15
11.20 5. 12.05

IIIb

2023-02-01 - 104

Четвртак

07.45 1. 08.30

3a

Социологија
2023-02-02 - 117
08.35 2. 09.20

IV1

Пословна култура
2023-02-02 - 106
09.25 3. 10.10
10.30 4. 11.15
11.20 5. 12.05
12.10 6. 12.55

IIIa

Социологија
2023-02-02 - 119

Петак

07.45 1. 08.30
08.35 2. 09.20
09.25 3. 10.10
10.30 4. 11.15
11.20 5. 12.05

IV1

Пословна култура
2023-02-03 - 120
12.10 6. 12.55

3b

Социологија
2023-02-03 - 109